Klotter

Ett komplett sortiment för klottersanering

Kemidepån erbjuder sina kunder ett komplett sortiment av produkter och totallösningar speciellt anpassade till kundens behov och förväntningar. Produkterna för klotterborttagning tillverkas av Blue & Green. Klotterborttagningsprodukterna anpassas efter materialet som ska saneras och ger våra kunder bästa resultat, miljö och ekonomi. I förebyggande syfte erbjuder vi dessutom våra kunder olika lösningar inom klotterskydd.

Med grafittiprodukter från Blue & Green tas grafitti bort snabbt och effektivt. De har t ex varit leverantör till DSB i mer än 10 år. Genom bland annat detta samarbete har Blue & Green erhållit en mycket stor kunskap om att ta bort och förebygga grafitti. De utvecklar löpande produkter och praktiska lösningar och har ännu inte varit tvungna att ge upp inför någon form av grafitti. Blue & Greens produkter används såväl invändigt som utvändigt i tåg, bussar samt på alla sorters byggnader.

Vi lägger stor vikt vid att våra grafittiprodukter är skonsamma mot de medarbetare som skall utföra sanering och impregnering samt för miljön som helhet. Vår antigrafitti impregnering har visat sig särskilt effektiv, på så vis att sanering av ”tags” och annan grafitti är lätt och skonsam. Våra effektiva grafittiprodukter gör att vi arbetar med minimal mekanisk bearbetning. Vi undgår således onödig förslitning eller förstöring av byggnader, tåg etc, vilka är utsatta för grafitti.